saclarin cabuk uzamasini saglamak

Saçların Çabuk Uzamasını Sağlamak

Sinameki ve civanperçemi, dövülmüş nar kabukları ile birlikte suda yanm saat süreyle kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvıya, los­yon kıvamına gelinceye kadar çırpılmış yumurta ilâve edilerek susam yağı ile birlikte karıştırılır. Hazırlanan losyonla saçlar sık sık yıkanır.

İnce bir tülbentte sıkılarak elde edilen karadut usaresi, bu­lamaç haline gelinceye kadar yumurta ve susam yağı ile birlikte çırpıldıktan sonra beş dakika süreyle ısıtılır. Hazırlanan bulamaç­la saçlar günaşırı yıkanır.
Rendelenmiş turp, suda yarım saat sureyle pişirildikten son­ra süzülür. Elde edilen sıvıya yumurta sarısı ilâve edilerek bula­maç haline gelinceye kadar çırpılır. Hazırlanan bulamaçla saçiar sık sık ovularak yıkanır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget